Welkom

Welkom op de website van Het Kadaster. Een plek om te logeren en te repairen in het hartje van Heist-op-den-Berg. 

Het Kadaster biedt 4 ruime kamers en een gemeenschappelijke keuken, woonkamer met houtvuur en een afsluitbare ruimte voor werk en vergaderingen aan die zich uitstekend lenen tot langere verblijven. Deze laatste ruimte is ook te gebruiken voor private ontbijt-lunch-diner gelegenheden tot 8 personen. 

Wie zijn we?

Bart, Elke, Lucas en Freek

In de mediterrane ingerichte tuin kan je terecht voor rust en inspiratie Artiesten, zakenreizigers, sportievelingen en bezoekers die een verlenging maken aan hun culturele of recreatieve uitstap zijn bezoekers die je zal tegenkomen tijdens je verblijf.

Het Kadaster is ook een sociale ontmoetingsplaats waar één keer maand een Repair Café wordt gehouden in de kelder met toegang vanop de Engelse koer. Zijn naam leent het van de vroegere functie van het pand op de helling van Heist-op-den-berg. Bewoners uit Heist-op-den-Berg kwamen bij deze dienst van het ministerie van Financiën voor de juiste gegevens en waardebepalingen van hun onroerende goederen. De transformatie naar de huidige functie gebeurde met heel veel aandacht voor het originele karakter.

Op wandelafstand vind je tal van gezellige cafeetjes en restaurants en gratis parking.

Bart, Elke, Lucas en Freek heten jullie van harte welkom.